Egy jól elkészített egészben sült hús remek kísérője lehet egy főzeléknek, vagy bármilyen más köretnek, másnap pedig kitűnő adalék egy jó szendvicshez. Sok probléma pedig nincs az elkészítésével, csak idő kell hozzá. Próbáljátok ki Ti is!
Egy jól elkészített egészben sült hús remek kísérője lehet egy főzeléknek, vagy bármilyen más köretnek, másnap pedig kitűnő adalék egy jó szendvicshez. Sok probléma pedig nincs az elkészítésével, csak idő kell hozzá. Próbáljátok ki Ti is!
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (18)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. január 5-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: finom zöldséges levesek és kiadós húsételek az év első hideg napjaira
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. január 5-én kiemeltük cikkünkben: 12 fenséges karaj a vasárnapi ebédhez
Üdvözlettel, NoSalty
Nagyon finom karácsonyi vacsi lett belőle. Szaftos maradt a hús, és a fokhagymától isteni az íze. Köszönjük a receptet!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. December 31-én kiemeltük cikkünkben: Újévi menüajánlatunk - klasszikus, ünnepi fogásokkal indítjuk az évet
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. november 30-án kiemeltük cikkünkben: 31 étel, amit decemberben el kell készítened
Üdvözlettel, NoSalty
Az elkészítés leírásából a baconnal való betekerés kimaradt!!!!
Köszönjük a jelzést, korrigáltuk!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. február 25-én kiemeltük cikkünkben: 13 szaftos húsétel karajból
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 27-én kiemeltük cikkünkben: 12 nagyon szaftos és ropogós szilveszteri sült hús
Üdvözlettel, NoSalty
Mi van a baconnal?
Szia!
Nagyon guszta étel, karácsonyra ezt szeretném megcsinálni.
Az lenne a kérdésem, hogy miután behelyezem a húst a jénaiba, nyakon öntöm a maradék páccal? Illetve előző este is be lehet pácolni?
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 11-én kiemeltük cikkünkben: Heti ételhoroszkóp: ételajánló csillagjegyre bontva, karácsonyra hangolva
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. november 6-án kiemeltük cikkünkben: Heti ÉTELhoroszkóp 2017.11.06 - 11.12-ig - ezt edd a héten a csillagok állása szerint!
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. augusztus 17-én kiemeltük cikkünkben: "Ezt mind sertésből?" - IGEN! Így készíts reggelit, ebédet, vacsorát sovány sertéshúsból
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. augusztus 15-én kiemeltük cikkünkben: 14 nagyon szaftos és ízletes fogás sertéshúsból
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Egy olyan kérdésem lenne, hogy előző este is be lehet pácolni és reggel kisütni?? A választ előre is köszönöm
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata