12 meglepő saláta, ami megmutatja, hogy a gyümölcs nem csak kompótba való

Az édes és sós ízek párosításából születnek néha a legfinomabb fogások. A gyümölcsök esetében is így van ez: tegyük őket bátran zöldségek, sajtok és gabonák mellé, csodálatos ízvilágú salátákat hozhatunk létre ilyen módon.

  1. 1.

    Kecskesajtos görögdinnye-saláta pisztáciával és friss fűszernövényekkel

  2. 2.

    Barackos caprese, paradicsommal és sonkával, könnyed salátaágyon

  3. 3.

    Almás-répás lencsesaláta

  4. 4.

    Csirkés-almás-sajtos kukoricasaláta

  5. 5.

    Friss rukkolasaláta kecskesajttal

  6. 6.

    Szőlős-diós-sajtos salátatál

  7. 7.

    Langyos kölessaláta tökmaggal és gránátalmával

  8. 8.

    Joghurtos-gránátalmás céklasaláta

  9. 9.

    Gerslisaláta nektarinnal és mentával

  10. 10.

    Mangós rukkolasaláta

  11. 11.

    Bébispenótos-körtés saláta

  12. 12.

    Zelleres-almás-diós-fetás saláta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek