Egy falatnyi szeretet – a legjobb tapasok gyermekeknek

Egy személyre szabott falatkával sok minden megváltozhat: a sírásra görbülő száj akár mosolygásra válthat. Add tányéron a szereteted!

A nehéz körülmények közül érkező gyerekek súlyos traumákat hordoznak, amelyek feldolgozásához szakemberek, kemény munka és sok év kell. Az SOS Gyermekfalvakban lehetőség van arra, hogy mindezt megkaphassák és egyenesbe jöjjön az életük. A karácsony, a hozzá kapcsolódó közös falatozások nagyon fontosak számukra, hiszen korábbi életükkel ellentétben végre biztonságban érezhetik magukat. Az alábbi kis összeállításunkat az Ő új életük, családtaggá válásuk ihlette.

 1. 1.

  Sajttal töltött hagymakarika

 2. 2.

  Fasírt falatkák

 3. 3.

  Fokhagymás pirított gomba

 4. 4.

  Sajttal töltött kölesropogós

 5. 5.

  Sajtos brokkolifalatkák

 6. 6.

  Rántott karfiol másképp

 7. 7.

  Sajtos cukkinigolyók

 8. 8.

  Chips a sütőből

 9. 9.

  Réteslapban sült camembert

 10. 10.

  Pirított, ropogós csicseriborsó

 11. 11.

  Sonkás-sajtos krokett

 12. 12.

  Túrófasírt

 13. 13.

  Ördög lóháton

Ezeket olvastad már?

Az SOS Gyermekfalu munkáját így tudod segíteni!

Címlapról ajánljuk

Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

A magyar gasztronómiát több olyan alapanyag is különlegessé teszi, amit a világ más pontjain egyáltalán nem vagy teljesen más módon használnak. Ilyen például a Rögös túró. Páratlan tejtermékünket csak a Kárpát-medencében állítják elő, éppen ezért a belőle készített ételek is egyedülállóak. Itt a lehetőség, hogy ezekkel az izgalmas fogásokkal nyerj! (x)

Hirdetés

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.