15 ropogósan puha keksz, amibe nem kevés FAHÉJAT szórtunk

A fahéj örök kedvencünk, lehet tél vagy nyár, ősz vagy tavasz, egy fahéjjal turbózott kekszet bármikor elropogtatnánk. Te is? Akkor válassz innen!

  1. 1.

    Snickerdoodles-fahéjas keksz

  2. 2.

    Fahéjas tallérok

  3. 3.

    Almás fűszeres cookie

  4. 4.

    Omlós fahéjas zabkeksz - fahéjas zabkeksz 2.

  5. 5.

    Aszalt gyümölcsös aprósütemény

  6. 6.

    Fűszeres kekszek "sajttortával" töltve

  7. 7.

    Csokis - diós keksz

  8. 8.

    Egészséges banános-étcsokis zabkeksz

  9. 9.

    Répatorta-keksz

  10. 10.

    Zabpelyhes-kókuszos keksz Emőkétől

  11. 11.

    Banános zabkeksz Takács Kriszti konyhájából

  12. 12.

    Kávés keksz

  13. 13.

    Csicseriborsólisztes keksz

  14. 14.

    Egészséges csokis-mogyoróvajas keksz

  15. 15.

    Svéd gyömbéres keksz Katharosz konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek