14 mennyei comb, ha szaftosabbra vágysz, mint a csirkemell

A csirkecomb sokkal szaftosabb, mint a csirkemell, így érdemes lehet néha inkább erre szavazni. Ráadásul ezt a részét a csirkének rendkívül sokféleképpen el lehet készíteni.

Sokan ódzkodnak a csirkecombtól, pedig egy olyan alapanyagról beszélünk, mely megéri a fáradságot, sőt, nem is annyira drága. Ráadásul a csirkecombot rengetegféleképpen el lehet készíteni: rántva, serpenyőben, töltve vagy akár roston is.

  1. 1.

    Töltött csirkecomb

  2. 2.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  3. 3.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  4. 4.

    Tejfölben sült csirkecombok

  5. 5.

    Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

  6. 6.

    Szezámmagos sült csirkecomb karajjal

  7. 7.

    Kólás csirkecomb

  8. 8.

    Kefirben pácolt csirkecomb

  9. 9.

    Burgonyás-paradicsomos csirkecomb

  10. 10.

    Rántott csirkecomb

  11. 11.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  12. 12.

    Paradicsomos-csicseriborsós csirkecomb

  13. 13.

    Narancsos-gyömbéres-mézes csirkecomb

  14. 14.

    Köménymagos-fokhagymás csirkecomb

Még több csirkecomb itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...