Nosalty Logó

Kólás csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gabrilla
Ezen a képen: Kólás csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 351 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1402 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 120 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    450 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    116 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 351 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.5 g

Zsír

  • Összesen
    99.2 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1799.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    824 mg
  • Nátrium
    713 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.1 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    464.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    153 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    221 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    522 micro
Összesen 1402 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    309 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 120 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pácot abban az edényben keverjük össze, amiben a combokat megsütjük.
  2. Beletesszük a csikecombokat a pácba és fóliával lefedve 2 órára a hűtőbe tesszük.
  3. A sütőben közepes lángon fóliával lefedve fél órát pároljuk, majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sűtés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 123
  • Össznézettség: 55684
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 16.

Ajánló

Kukoricás rizzsel szeretjük fogyasztani.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gabrilla 2 recept

Nagyon szeretjük a mézes csípős csirkeszárnyat, de csirkecombbal nem igazán sikerült omlósra megsütni. Egy pillanatban jött a felismerés, hogy a kóla tökéletes húspuhító lehet.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Kipróbáltam, finom lett.

Gabrilla

Örülök hogy sikerült. További jó f?z?cskézést.

Törölt felhasználó

Kipróbáltam, nagyon finom lett, pedig nem vagyunk kólásak. 2x is megcsináltam egy hét alatt. Pikáns lett. Nagyon jót tett a kicsit csíp?s íz az édes mellett és egyáltalán nem éreztem benne a kólát. Betettem a szakácskönyvembe :)) Gratulálok!

Törölt felhasználó

Raktam bele fokhagymát és a vöröshagymát is. Nagyon jó ízt adott neki. A vöröshagyma amikor megkaramellizálódik....hmmmm :))

Gabrilla

Örülök, hogy kísérleteztél és ki merted próbálni a receptet :)

Törölt felhasználó

Szia! Kérdésem lenne hogy ha egész éjszakára bent hagyom a h?t?ben a husit ebben a kólás pácban azt lehet,nem fog ártani neki? Köszi:Andi

Gabrilla

Szia Andi! Nyugodtan hagyd bent egész éjszakára, de miel?tt beteszed sülni önts rá egy kicsi kólát mert úgy ropogósabb lesz.

Törölt felhasználó

Köszi, mármint még öntsek rá kólát?Mert én úgy értettem hogy már a kólás pácban rakom be!Csak gondolom kimegy bel?le reggelig a bubi!!!:)

Gabrilla

Igen kólát:) A bubi 2 óra alatt is kimegy bel?le, de azért hogy ropogós legyen a husi kell egy kis cukorszármazék.

Törölt felhasználó

ok,köszi,vasárnap megcsinálom!!:)

Gabrilla

Jó sütögetést kívánok:) Nyugodtan használd a kreatívitásod, mert a visszajelzések alapján nagyon jó dolgok sültek ki bel?le.

Kóborangyal

A fiam (16 éves) találta itt a receptet. Ma megcsináltam ebédre, nagyon finom lett. Bár én nem tettem rá egyáltalán fóliát. Azt hiszem ezzel a recepttel b?vült a repertoár :))) Köszönöm a receptet!

Gabrilla

Örülök, hogy ízlett :) BUÉK

Törölt felhasználó

Szia! Sokadszor csinálom,mert valami szuper finom!Picit variáltam,mert f?szer hiányosnak éreztem,ezért nálam így készül:egy kis ketchup/amit amúgy utálok:),bors/fehér/,er?s Pista,három gerezd foki/reszelve/,só ,méz,kb.11/2dl kóla,és szórtam ebbe a Kotányi Grill Barbecue f.keverékb?l.Na f?szer keverékeket sem használok amúgy,de ez nagyon ki van találva!Ezt össze kutyulom rá a cs.szárnyra,meg combra hagyom állni,oszt utána süt?.El?ször fólia alatt,és utána szép pirosra sütni.Ne kérdezzétek mib?l hány deka,mert lövésem sincs!Érzésre kell csinálni egy kis ez,egy kis másik.Már többen kérdezték miért nem írom le a receptjeim.Mert nekem ez nem megy.Fogom,csinálom és ámen. De az biztos,hogy ebb?l katyvaszból valami isteni csirke lesz!Omlós,nagyon jó íz? és ropogós b?r?! Mindenkinek csak azt tudom mondani próbálja ki!Neked meg Gabriella köszi az ötletet!Annyira meglep? volt a kóla amit sosem iszom mert nem szeretem,hogy gondoltam egy próbát megér.Jók a megérzéseim!:)üdv Csató

Törölt felhasználó

Bocs!Elírtam a neved.Aki nem tud olvasni így jár!Szóval köszi Gabrilla 22!!

Spyke

Nagyon szépen köszönöm a receptet, isteni! :) Nem kell bel?le sajnálni a f?szert, mert úgy lesz pikáns, mindenkinek ajánlom! :) Köretként passzol egy kis sárgarépás hagymás krumpli: http://kepfeltoltes.hu/view/130120/MG_4705_copy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Törölt felhasználó

Valmikor nagyon-nagyon régen Albert Györgyi az akkor még ismert és elismert újságíró-író és riporter egy tévém?sorban arról mesélt,hogy az amerikaiak a július 7-i állami ünnepkor a húst kólába pácolják és roston sütik.Akkor ez nagyon megmozgatta a fantáziámat,de sehol sem találtam a receptre-eddig.Most kapva kaptam az alkalmon,hogy kipróbáljam a receptjét(vagy valami ahoz hasonlót).Magam is kissé meglep?dtem,hogy a két óra elég volt ahoz,hogy az ízek átjárják a húst.Mivel nemigen szeretjük az er?s ízeket,Er?s Pista helyett pici borsot raktam a pácba.A sütési id? hosszabbra sikeredett-ami ugye hús és süt?függ?.Az ízvilágából hiányzott a csíp?s.Legközelebb teszek bele egy kis er?set,mert ehez egyszer?en kell.Egyébként mindenki csak nyammogott.Köszönön a gasztronómiai élményt,legközelebb bet?r?l bet?re betartom az utasításokat-így lesz tökéletes az ebéd.

Garfielda

Jónak t?nik:) Már a h?t?ben pácolódik :) majd ebéd után megírom hogy izlett :)

Garfielda

Isteni finom lett, ezentúl gyakran fogom készíteni! Köszi

Törölt felhasználó

Kedves Gabrilla! Isteni ez a recept! Tárcsán sütésnél ez a f? kedvencünk! :) Köszi, hogy megosztottad ezt velünk!

Sonce

Nagyon finom,már többször elkészítettem és el is fogom :-) Köszönöm,hogy megosztottad velünk!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek