7 sós ropogós aprósütemény

A szokásos év végi hajszában jól jönne pár mentőötlet, hogy mit süss 31-ére? A sós aprósütikért mindenki rajong, most ezekből válogattunk! 

Grissini receptje

Az ünnepek ideje egybeforrt az aprósütikkel, emögött valószínűleg nem kell nagy történelmi okokat keresnünk: egyszerűen ekkor jutott idejük a házbélieknek, hogy azaprócska nassolnivalókat megsüssék. Ugye az is nyilvánvaló, hogy ezek tökéletes vendégvárók, ráadásul szuper sörkorcsolyák, főleg, ha valakinek netán már idő előtt megártana az elfogyasztott alkoholmennyiség. Sokkal jobb döntés, mint olajos chipsszekkel kínálni a szeretteinket, sőt, ezekbe legalább biztosan tudjuk, mi kerül. Nem kell szilveszterre sem négyfélét sütni belőlük, kettő bőven megteszi - kérjük meg a vendégeket, hogy ők is hozzanak egyet-egyet, egyeztessük előre, ki-mivel száll bele a közösbe. A pogácsán túl is bőven van élet, választottunk hét különböző kategóriát, ezek között atombiztos recepteket találsz! Boldog Újévet!

Sörkiflik

Sajtos tallér

Grissini

Sós stangli

Töltött kifli

Sós batyu

Pirog

Még több sós süti receptje

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek