27 tunkolnivaló pörköltvariáció

A pörkölt egy igazi magyaros étel, mindenkinek meg van a saját receptje. Mégis úgy a legizgalmasabb, ha más fortélyait és trükkjeit is ellesed. Vagy próbáld ki hús nélkül!  

  1. 1.

    Marhalábszár pörkölt

  2. 2.

    Pulykahere pörkölt

  3. 3.

    Sváb pörkölt

  4. 4.

    Török bárányhúsos pörkölt padlizsánkörettel

  5. 5.

    Urquel pörkölt

  6. 6.

    Carbonnade - a flamand pörkölt

  7. 7.

    Chilis csicseriborsó pörkölt bulgurral

  8. 8.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  9. 9.

    Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel

  10. 10.

    Hamis zöldséges pörkölt

  11. 11.

    Barackos-tejfölös pörkölt színes tésztával

  12. 12.

    Hússal töltött burgonyagombóc tejfölös pörkölt szószban

  13. 13.

    Hóhér pörkölt csirkéből

  14. 14.

    Pikáns zöldséges szójapörkölt

  15. 15.

    Cserépköcsögben főtt pacalpörkölt

  16. 16.

    Gombapaprikás tejfölösen

  17. 17.

    Áfonyás-vörösboros vaddisznópörkölt

  18. 18.

    Birkapörkölt sütőzacskóban

  19. 19.

    Karfiolpörkölt - gombás

  20. 20.

    Túrós haluska lapockapörkölttel

  21. 21.

    Brokkolipörkölt

  22. 22.

    Tejfölös zöldbabpörkölt

  23. 23.

    Szürkemarhapörkölt Zsuzsamamától

  24. 24.

    Toros pörkölt

  25. 25.

    Rizses csirkenyak pörkölt

  26. 26.

    Csípős mézes paprikás csirke

  27. 27.

    Csülkös pörkölt

Olvastad már?

25 formabontó recept krumpliból

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?