23 majonézes saláta - a kedvenceitekből

Mindenféle terülj-terülj asztalkám kedvence egy tejföltől és majonéztől tocsogó hideg salátatál. Próbáld ki zellerrel, csicseriborsóval, vagy maradj a jól bevált franciánál!

  1. 1.

    Franciasaláta

  2. 2.

    Színes húsvéti túrós-sonkás saláta

  3. 3.

    Majonézes saláta tojással és kecskesajttal

  4. 4.

    Majonézes csicseriborsó saláta

  5. 5.

    Majonézes húsvéti saláta

  6. 6.

    Lilahagymás majonézes kukoricasaláta

  7. 7.

    Tormás-citromos krumplisaláta

  8. 8.

    Újhagyma saláta

  9. 9.

    Majonézes káposztasaláta helena konyhájából

  10. 10.

    Majonézes sajtsaláta

  11. 11.

    Nepáli tojássaláta

  12. 12.

    Waldorf saláta klivi konyhájából

  13. 13.

    Orosz majonézes-céklás tojássaláta

  14. 14.

    Koronázási saláta

  15. 15.

    Boeuf saláta

  16. 16.

    Virslis-almás-majonézes saláta

  17. 17.

    Gránátalma saláta

  18. 18.

    Károlyi saláta

  19. 19.

    Hússaláta Glaser konyhájából

  20. 20.

    Brutus saláta

  21. 21.

    Tejszínes tormás káposztasaláta

  22. 22.

    Orosz hússaláta

  23. 23.

    Tojássaláta Flórától

Olvastad már?

21+1 újragondolt húsvéti sonkavariáció - ahogy még nem próbáltad!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!