Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalma saláta

Gránátalma saláta
Gránátalma saláta
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Érdekes, a gránátalmát még soha nem fedeztem fel egy ételben sem, de ezt a salátát a gránátalma teszi igazán különlegessé:)

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Sajttal is megszórhatjuk a tetejét:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét ételízesítős vízben megfőzzük. Ha megfőtt, apró darabokra szeleteljük.
  2. A zöldségeket és a tojást is héjában megfőzzük.
  3. Miután kihűlt, lereszeljük a répát, a céklát, a burgonyát és a tojást is.
  4. Egy jénai tál alját kikenünk majonézzel, egy sor burgonyát, egy sor répát, egy sor tojást, gránátalmát, csirkét és egy sor céklát rakunk, minden sort után megszórjuk ételízesítővel és fekete borssal. A céklával kell befejezni, hogy az legyen legfelül.
  5. A tetejét is lekenjük majonézzel, és megszórjuk gránátalmával.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 481
elküldve: 3
receptkönyvben: 82
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Sünike

Mióta szakács: 2012.03.01.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: közepes
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

réteges csirkesaláta zöldségekkel és gránátalmával, réteges majonézes hússaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

241
gránátalma 2 db
cékla 3 db
sárgarépa 4 db
csirkemell filé 1 db
tojás 6 db
burgonya 8 db
majonéz 3 ek
fekete bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint