21 nyári főzelék, amit most kell elkészítened!

A nyár a friss zöldségek szezonja, ilyenkor terem a legtöbb ropogós, zsenge finomság. Készíts belőlük könnyű és mennyei főzeléket, mutatjuk, miket ne hagyj ki most!

  1. 1.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  2. 2.

    Kapros vajbabfőzelék

  3. 3.

    Padlizsánfőzelék

  4. 4.

    Salátafőzelék kaprosan

  5. 5.

    Tejfölös paprika

  6. 6.

    Igazán finom főzelék

  7. 7.

    Tejfölös karalábéfőzelék Andi konyhájából

  8. 8.

    Tejszínes spenótfőzelék

  9. 9.

    Zöldborsófőzelék 1.

  10. 10.

    Mustáros zöldbabfőzelék

  11. 11.

    Patisszonfőzelék

  12. 12.

    Friss tejszínes sóskamártás

  13. 13.

    Tökpaprikás vagy paprikás tök -Tökfőzelék 7.

  14. 14.

    Sárgarépás cukkinifőzelék

  15. 15.

    Nyári főzelék mediterrán hangulatban

  16. 16.

    Szezámmagos karalábéfőzelék

  17. 17.

    Sült paprikás édesburgonyapüré babáknak

  18. 18.

    Lecsós tökfőzelék

  19. 19.

    Mentás zöldborsófőzelék sörtésztában sült csirkemellel

  20. 20.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

  21. 21.

    Brokkolifőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Habkarika

Jóval karácsony előtt elkészíthető, ha nem félünk, hogy az ünnepekre elfogy. Színes zsinegekkel akár a karácsonyfánk dísze is lehet, de celofánba csomagolva gasztró ajándékként is ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...