17 omlós-szaftos isteni csirke- és sertésétel olcsón!

Ha már úgyis csökkent a sertés-, és ezt követően a csirkehús ára is, hoztunk néhány csodás omlós fogást belőlük, mentsétek le, amelyik tetszik!

  1. 1.

    Alpesi tarja

  2. 2.

    Tejszínes fokhagymás csirke

  3. 3.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  4. 4.

    Csopaki aprópecsenye Fahéj konyhájából

  5. 5.

    Buffalo csirkeszárnyak

  6. 6.

    Bakonyi sertésszelet

  7. 7.

    Fokhagymás karaj mustáros gnocchival

  8. 8.

    Palóc csirkemáj bernecei nagyhaluskával

  9. 9.

    Mustáros-tejfölös karajszeletkék

  10. 10.

    Hátszín paprikás mártással

  11. 11.

    Tepsiben sült porcogó sült almával

  12. 12.

    Csirkemájjal töltött csirkemell

  13. 13.

    Édes-mézes kínai csirkecomb kurkumás zöldségkörettel

  14. 14.

    Karaj cukkinis bundában sütve

  15. 15.

    Tepsis csirkecombok vadasan

  16. 16.

    Sertéssült vörösboros mártással

  17. 17.

    Sajtos-fűszeres bundában sült karaj

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?