Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájjal töltött csirkemell

Csirkemájjal töltött csirkemell
Csirkemájjal töltött csirkemell
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyakran vásárolok csirkeszárnyakat, és azt mindig csirkemájjal töltöm, és rántom ki. Gondoltam, kipróbálom ezt a változatot. Nagyon laktató és finom ez is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Hasábburgonyával és tartármártással ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell szeleteket enyhén kiklopfoljuk sózzuk és azt a felét, ahol a csirkemájjal töltjük ott borsozzuk is.
  2. A csirkemájakat lehártyázzuk, megmossuk.
  3. A csirkemelleket betöltjük a májjal, feltekerjük, és bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa).
  4. Bő, forró zsírban kisütjük, hogy süljön át, gyakran megforgatjuk.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 083
elküldve: 0
receptkönyvben: 154
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

májjal töltött rántott csirkemell, csirkemájjal töltött bundás hús, májas töltött csirkemell rántva

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2066
csirkemell filé 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csirkemáj 8 db
finomliszt 25 dkg
tojás 3 db
zsemlemorzsa 3 bögre
mangalica zsír 50 dkg