16 húsos fogás, amibe CSIRKECOMB került

A csirkecomb a gyerekek és felnőttek favoritja, de nem csak rántva jó! Elég időt hagyva neki a sütőben, de serpenyőben is isteni puhára sülhet - fűszerezd kedvedre!

  1. 1.

    Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel

  2. 2.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  3. 3.

    Majoránnás csirkecomb

  4. 4.

    Gombás-fehérboros csirkecomb

  5. 5.

    Vajas-rizses csirke

  6. 6.

    Citromos joghurtban pácolt csirkecomb

  7. 7.

    Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

  8. 8.

    Jerk csirkecombok babos rizzsel

  9. 9.

    80 fokos csirkecombok

  10. 10.

    Japán gyömbéres csirke

  11. 11.

    Csirkepopcorn

  12. 12.

    Csirkés aprópecsenye

  13. 13.

    Sörtésztás csirkecombok, kéksajtos mártogatóssal

  14. 14.

    Tárkonyos gombás-spárgás csirke

  15. 15.

    Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

  16. 16.

    Kefirben pácolt csirkecomb

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk