16 gyors főzelékötlet, ami a hétfői rohanásba is belefér

Egy gyors főzeléket bármelyik hétköznap össze lehet dobni. Ha maradt hétvégéről sült hús, tálald hozzá feltétnek.

  1. 1.

    Krumplifőzelék Pogácsa konyhájából

  2. 2.

    Kukoricafőzelék

  3. 3.

    Spenót sok tejjel, zsemlével, fokhagymával

  4. 4.

    Brokkolifőzelék Szépróza konyhájából

  5. 5.

    Krumplifőzelék Vicikó konyhájából

  6. 6.

    Vajas répafőzelék

  7. 7.

    Sóskamártás Helgától

  8. 8.

    Egyszerű vöröslencsefőzelék noparától

  9. 9.

    Zöldbabfőzelék buggyantott tojással

  10. 10.

    Spenót Bernadett konyhájából

  11. 11.

    Tárkonyos zöldbabfőzelék Évi néni konyhájából

  12. 12.

    Kapros vajbabfőzelék GastroHobbi konyhájából

  13. 13.

    Kapros újhagymás cukkinifőzelék

  14. 14.

    Kapros-fokhagymás zöldbabfőzelék

  15. 15.

    Tárkonyos kínai kel főzelék

  16. 16.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

Legújabb receptek

Citromos és narancsos fánkcsigák

Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

6 kiváló termelői piac az országban – Minden, ami finom...

Piacra járni fantasztikus program. Aki szeretne jobban belelátni egy közösség életébe, megismerne helyi termelőket és kisiparosokat, annak akár itthon, akár külföldön is kihagyhatatlan program a piacozás. Mivel már egyre többen igyekeznek tudatosan vásárolni, szezonális és lokális alapanyagokból készíteni az ételeiket, egyre több a termelői piac országszerte, ahol helyi termelők földjeiről érkeznek a legfinomabb zöldségek és gyümölcsök. Most mutatunk három vidéki és három budapesti opciót, ha te is kipróbálnád valamelyiket.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...