14 házi kenyér, amit mindenképp érdemes megsütnöd otthon

Ha valaha elszánod magad a kenyérsütésre, onnantól tuti, hogy rá is szoksz majd, és időről időre újra nekiállsz, mert egészségesebb, frissebb, ropogósabb lesz a végeredmény.

  1. 1.

    Paleo magvas kenyér glutén- és tejmentes

  2. 2.

    Görög olívabogyós kenyér

  3. 3.

    Kefír-kovászos friss bazsalikomos kenyér

  4. 4.

    Cukkinikenyér Kittitől

  5. 5.

    Aszalt paradicsomos fűszeres bagett

  6. 6.

    Banh mi - vietnami bagett

  7. 7.

    Dagasztás nélküli kenyér 4.

  8. 8.

    Rozsos kenyér

  9. 9.

    Rusztikus szicíliai kenyér

  10. 10.

    Élesztőmentes ír szódás kenyér 3.

  11. 11.

    Diós-paradicsomos-köményes-kendermagos kenyér

  12. 12.

    Teljes kiőrlésű rozsos kenyér Kif Lee-től

  13. 13.

    Kukoricás kenyér Szisszi konyhájából

  14. 14.

    Ír, szódás kenyér kefirrel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek