13 színes és ízgazdag spárgás hús

A spárga és hús tökéletes társak. Bárhogy variálhatod: felgöngyölöd, megtöltöd, a tejszínes szószt dúsítod vele, vagy akár köretnek is tökéletes.

  1. 1.

    Színes zabpelyhes sütőben sült vagdalt

  2. 2.

    Boros-spárgás sertéscsíkok mascarponés szószban

  3. 3.

    Pirított csirke szójával, naranccsal és gyömbérrel

  4. 4.

    Sertésszűz baconbe tekerve lecsós zöldségágyon

  5. 5.

    Tárkonyos gombás-spárgás csirke

  6. 6.

    Spárgával töltött pikáns csirkemell salátával

  7. 7.

    Csirkemell zöldspárgával

  8. 8.

    Tejszínes-spárgás csirkecomb

  9. 9.

    Roston hátszín baconbe tekert párolt spárgával

  10. 10.

    Citromos csirke spárgával

  11. 11.

    Spárgás karaj

  12. 12.

    Sült csirke rozmaringos édesburgonyával

  13. 13.

    Tavaszi spárgás csirketekercs

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek