13 ropogósra sült bundázott zöldség

Szeretitek a rántott, ropogós bundájú zöldségeket? Tudjuk, hogy a panír nem a legdiétásabb elkészítési mód, de hétfőn illik szuperül indítani a hetet!

  1. 1.

    Padlizsán zöldfűszeres panírban

  2. 2.

    Parmezános rántott cukkini sütőben sütve

  3. 3.

    Brokkoli szezámmagos bundában

  4. 4.

    Zöldség pakora

  5. 5.

    Zöldfűszeres rántott karfiol

  6. 6.

    Fűszeres juhtúróval töltött rántott gomba

  7. 7.

    Zsenge tök corn flakes bundában

  8. 8.

    Rántott avokádó

  9. 9.

    Sajttal töltött hagymakarika

  10. 10.

    Rántott cukkinitekercs

  11. 11.

    Panírozott karfiolszelet

  12. 12.

    Rántott patisszon tartármártással

  13. 13.

    Laskagomba panírbundában kisvendéglő módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek