13 abbahagyhatatlan csőben sült hús

A csőben sütés lényege, hogy az ételt úgy készítjük el, hogy legyen rajta egy réteg, ami védi a kiszáradástól, és a végeredmény omlós és ízletes lesz. Ezért imádjuk annyira!

  1. 1.

    Csőben sült cukkinis csirkemell

  2. 2.

    Mandulás csirkemell besamel mártással

  3. 3.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  4. 4.

    Csirkemellel rakott karfiol

  5. 5.

    Pulykamell póréhagymával

  6. 6.

    Gratinírozott csirkemell érmék

  7. 7.

    Szerecsendiós karaj

  8. 8.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  9. 9.

    Sertésborda diplomata módra

  10. 10.

    Brokkolis csirkemell

  11. 11.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  12. 12.

    Nem-lehet-abbahagyni csirke

  13. 13.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?