13 abbahagyhatatlan csőben sült hús

A csőben sütés lényege, hogy az ételt úgy készítjük el, hogy legyen rajta egy réteg, ami védi a kiszáradástól, és a végeredmény omlós és ízletes lesz. Ezért imádjuk annyira!

  1. 1.

    Csőben sült cukkinis csirkemell

  2. 2.

    Mandulás csirkemell besamel mártással

  3. 3.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  4. 4.

    Csirkemellel rakott karfiol

  5. 5.

    Pulykamell póréhagymával

  6. 6.

    Gratinírozott csirkemell érmék

  7. 7.

    Szerecsendiós karaj

  8. 8.

    Kapros túrókrémben sült csirkemell

  9. 9.

    Sertésborda diplomata módra

  10. 10.

    Brokkolis csirkemell

  11. 11.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  12. 12.

    Nem-lehet-abbahagyni csirke

  13. 13.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek