Reggeli és vacsora

Pizzát vacsorára!

Új életet a pizzafogyasztásba! A rendelt, gyakran jéghideg, vastag, rágós tésztájú borzalmak helyett álljon itt öt recept- házi pizzakészítéshez!

Országh Kitti

5 kedvenc vacsora

Még nem egészen őszi, de már nem is annyira nyári… heti vacsoraválogatásunk aktuális kedvenceinkből tartalmaz ötöt. 

Országh Kitti

Vacsorák nyárutóra

Heti menü rovatunkban és a Reggeli és vacsora kínálatában is a nyárbúcsúztatás a téma: szezonális, gyors ételeket válogattam, amikre nagyon jó lesz télen visszagondolni.

Országh Kitti

6 vacsora hallal

Sokszor felhívjuk rá a figyelmeteket, hogy sokkal több halat kellene enni, legalább hetente egyszer, de minél többször, annál jobb.

Országh Kitti

5+1 szendvics vacsorára

Szendvicsekkel tévedni nem lehet, főleg, hogy majdnem minden benne van, amit az emberek általában szeretnek: hús, gabona és zöldségek, persze a variációk száma végtelen.

Országh Kitti

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!