4 tipp, mit készíts vacsorára

Sokszor este már nincsen kedvünk a konyhában bűvészkedni, csak valamilyen gyors ételre vágyunk - házhozszállítás helyett akad még ötletünk kiadós vacsorára!

Füstölt lazacos szendvics citrommal

Nem mondom, néhanapján simán belefér ez is, de egy szendviccsel még mindig jobban járunk. Hogy ne legyen unalmas, mutatunk néhány variációt szendvicsekre.

Pulyka fajitas

Ez egy egészen tökéletes recept, mert bár nem az eredeti leírásról van szó, de tortilla, frissen sült pulykamell és ropogós zöldségek tökéletesítik a fajitast salsával és sok sajttal.

Rántott csirkés-rukkolás szendvics

Ha hétvégéről maradt rántott hús, sok zöldfélével, valamilyen teljes kiőrlésű zsemlében újramelegítve szuper étek a nagyétvágyúaknak.

Lazacos szendvics tormás túrókrémmel

Egészen érdekes, mennyire passzol a túró, a torma és a lazac! Kissé tavaszias összeállítás, így még inkább kedvünk támad hozzá, ráadásul a sokat hangoztatott, elhanyagolt halfogyasztásunk felpezsdítésére is alkalmas.

Sütőtökbundás kenyér

Mivel rengeteg sütőtök terem az elkövetkező hónapokban és vélhetően egyre olcsóbb is lesz, ezért ki lehet próbálni úgy is, hogy a pürét fűszerekkel összekeverjük, majd ebben hempergetjük meg a kenyérszeleteket és így sütjük ki őket.

A Reggeli és vacsora rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Legújabb receptek

Lazacpogácsa

A különféle halfasírtok eredetileg maradékmentés céljából készültek, lazacból azonban annyira finom halpogácsát készíthetünk, hogy érdemes külön emiatt venni egy adagot. A sült ...

Bodzasorbet

Az otthon elrakott vagy éppen boltban vett bodzaszörpöt két másik hozzávalóval és egy pofonegyszerű technikával könnyedén házi sorbet-vé alakíthatjuk. Tényleg érdemes kipróbálni, ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.