4 tipp, mit készíts vacsorára

Sokszor este már nincsen kedvünk a konyhában bűvészkedni, csak valamilyen gyors ételre vágyunk - házhozszállítás helyett akad még ötletünk kiadós vacsorára!

Füstölt lazacos szendvics citrommal

Nem mondom, néhanapján simán belefér ez is, de egy szendviccsel még mindig jobban járunk. Hogy ne legyen unalmas, mutatunk néhány variációt szendvicsekre.

Pulyka fajitas

Ez egy egészen tökéletes recept, mert bár nem az eredeti leírásról van szó, de tortilla, frissen sült pulykamell és ropogós zöldségek tökéletesítik a fajitast salsával és sok sajttal.

Rántott csirkés-rukkolás szendvics

Ha hétvégéről maradt rántott hús, sok zöldfélével, valamilyen teljes kiőrlésű zsemlében újramelegítve szuper étek a nagyétvágyúaknak.

Lazacos szendvics tormás túrókrémmel

Egészen érdekes, mennyire passzol a túró, a torma és a lazac! Kissé tavaszias összeállítás, így még inkább kedvünk támad hozzá, ráadásul a sokat hangoztatott, elhanyagolt halfogyasztásunk felpezsdítésére is alkalmas.

Sütőtökbundás kenyér

Mivel rengeteg sütőtök terem az elkövetkező hónapokban és vélhetően egyre olcsóbb is lesz, ezért ki lehet próbálni úgy is, hogy a pürét fűszerekkel összekeverjük, majd ebben hempergetjük meg a kenyérszeleteket és így sütjük ki őket.

A Reggeli és vacsora rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek