Pizzát vacsorára!

Új életet a pizzafogyasztásba! A rendelt, gyakran jéghideg, vastag, rágós tésztájú borzalmak helyett álljon itt öt recept- házi pizzakészítéshez!

A héten pizzázunk! Nem mondom, hogy minden estére kelt tésztát kell gyúrni, illetve enni sem persze, de a vacsoramenü ihletésül szolgál. Az öt pizzarecept ezúttal is húsos, brokkolis, szalámis vagy török pizza recept, válogass és ne rendelj, süsd meg otthon!

Hétfő

A recept is leírja, de nagyon fontos, hogy szupervékonyra nyújtsuk és jól megkelesszük a tésztát - aztán mehet bele bármi, ami szem-szájnak ingere. Az olasz töltött pizza nagy találmány, nagyon guszta és bármivel megtöltheted!

Kedd

Ez a pizzarecept például kenyérsütő gépben dagasztja meg a tésztát, és nagyon forró sütőben süti készre. Tejszínnel, paradicsomszósszal, újhagymával és sok brokkolival a vegák is imádni fogják.

Szerda

A fúzió új értelmet nyer, a pizzát kombináljuk a a görögök gyrosával, gazdag, húsos, tzatzikivel meglocsolt pizza lesz, persze ízlés szerint variálható - görög joghurttal érdemes megkenni, mert sokkal zsírosabb, mint a hagyományos.

Csütörtök

Az öregtészta egy masszívabb és hosszadalmasabb projekt, de megéri bíbelődni vele!

Péntek

Alapszószos, gondos, nagyon zöldséges pizza személyre szabva, de talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy nagyon sok mindenkinek lesz majd ez még kedvence.

A Reggeli és vacsora rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek