Pizzát vacsorára!

Új életet a pizzafogyasztásba! A rendelt, gyakran jéghideg, vastag, rágós tésztájú borzalmak helyett álljon itt öt recept- házi pizzakészítéshez!

A héten pizzázunk! Nem mondom, hogy minden estére kelt tésztát kell gyúrni, illetve enni sem persze, de a vacsoramenü ihletésül szolgál. Az öt pizzarecept ezúttal is húsos, brokkolis, szalámis vagy török pizza recept, válogass és ne rendelj, süsd meg otthon!

Hétfő

A recept is leírja, de nagyon fontos, hogy szupervékonyra nyújtsuk és jól megkelesszük a tésztát - aztán mehet bele bármi, ami szem-szájnak ingere. Az olasz töltött pizza nagy találmány, nagyon guszta és bármivel megtöltheted!

Kedd

Ez a pizzarecept például kenyérsütő gépben dagasztja meg a tésztát, és nagyon forró sütőben süti készre. Tejszínnel, paradicsomszósszal, újhagymával és sok brokkolival a vegák is imádni fogják.

Szerda

A fúzió új értelmet nyer, a pizzát kombináljuk a a görögök gyrosával, gazdag, húsos, tzatzikivel meglocsolt pizza lesz, persze ízlés szerint variálható - görög joghurttal érdemes megkenni, mert sokkal zsírosabb, mint a hagyományos.

Csütörtök

Az öregtészta egy masszívabb és hosszadalmasabb projekt, de megéri bíbelődni vele!

Péntek

Alapszószos, gondos, nagyon zöldséges pizza személyre szabva, de talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy nagyon sok mindenkinek lesz majd ez még kedvence.

A Reggeli és vacsora rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?