r
Nosalty Logó

Zsidócseresznyés üvegtészta csirkével

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
CulinaRita
Zsidócseresznyés üvegtészta csirkével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 744 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2230 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 110 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1062.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    434 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    447.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    246 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    897 micro
  • β-karotin
    2307 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1716 micro
  • Lut-zea
    485 micro
Összesen 744 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3187.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    209 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    1302 mg
  • Nátrium
    1347 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    351.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1343.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    737 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    2690 micro
  • β-karotin
    6921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5147 micro
  • Lut-zea
    1456 micro
Összesen 2230 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    133 micro
  • β-karotin
    342 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    255 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 110 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst gondosan megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk, sózzuk és borsozzuk.
  2. Minden oldalát egy serpenyőben, kevés forró olajon megpirítjuk, majd hozzáadunk 4 felnégyelt physalist, a paradicsomot, a lilahagymát, a zöld olívabogyót és a sárgarépát.
  3. Felöntjük vízzel, ami éppen a húsig ér csak, és fedő alatt 20 percig főzzük, ügyelve arra, hogy az étel ne tapadjon a serpenyő falához. Aztán tovább főzzük fedő nélkül, amíg a víz elpárolog, és szép szaftossá válik a ragu.
  4. A sütőt 180 fokon előmelegítjük, és a rizstésztához 4 dl vizet forralunk egy edényben. Forrás után belehelyezzük a tésztát, és fedő alatt, a láng elzárásával 10 perc alatt el is készül.
  5. Közben tepsire helyezve, 180 fokon előmelegített sütőben, 15-20 percig tovább sütjük a húst. Szálirányban nagyobb darabokra szétfejtjük a combokat, a rizstésztáról leszűrjük a vizet, és az egészet óvatosan összekeverjük.
  6. 2 physalist vágunk rá, mert nyersen is isteni finom, nem beszélve a gyönyörű színeredményről!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 6
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 481
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zsidócseresznyés üvegtészta csirkével
CulinaRita 49 recept

Érzem az évszakok szépségét, a bennük lévő energiákat, amikkel mi magunk is változunk. Ha hagyjuk! A kedvencem az ősz! Míg nyáron az egyszerre sok fajta, csipegetős, könnyű ételeket szeretem, addig ősszel az egytálételeket. Ez nem változik tavasszal, amikor olyan nyugtató pizsamában a jó meleg szobában olvasás vagy zenehallgatás közben eszegetni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek