Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsebes csirke

Zsebes csirke
Zsebes csirke
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én rizibizit és barackbefőttet tálalok hozzá. A sós és az édes tökéletesen összepasszol. De nagyon finom még burgonyakrokettel is. Ki mivel szereti. Nálunk a gyerekek és a párom is rizspárti, ezért én azzal csinálom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított csirkemellet félbevágjuk úgy, hogy zseb keletkezzen rajta. Kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
  2. A felcsíkozott bacont és a vékony szeletekre vágott hagymát, borsót megpároljuk, kissé lepirítjuk.
  3. Ha kész a töltelék, levesszük a tűzről. Belekeverjük a mascarponét, majd megtöltjük a csirkemelleket.
  4. Lefedve 200 fokon 40 percig pároljuk. Ha megpuhult a hús, reszelt sajttal megszórjuk, majd fedő nélkül addig sütjük, míg a sajt rápirul.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 787
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiscsiko27

Mióta szakács: 2020.05.04.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
receptverseny: #HÁZIMENZA receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1050
csirkemell filé 1 kg
lila hagyma 2 közepes db
bacon 200 g
mascarpone 250 g
jázmin rizs 1 bögre
zöldborsó 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg