Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldségleves cukkinivel és tésztával

Zöldségleves cukkinivel és tésztával
Zöldségleves cukkinivel és tésztával
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szó szoros értelmében vett zöldségleves. Üde, vitaminban gazdag és laktatóan tavaszias.

hozzávalók / 4 adag

  • 3 ek olívaolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 cikk fokhagyma
  • 3 szál újhagyma
  • 30 dkg zöldborsó
  • 3 kisebb cukkini
  • só, bors
  • 10 dkg bármilyen, levesbe való apró tészta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajon futtassuk meg az aprított vöröshagymát, a felkarikázott újhagymát és az aprózott fokhagymát, majd adjuk hozzá a zöldborsót.
  2. Fedő alatt pároljuk egy kevés vízzel felöntve, mikor a borsó félig megpuhult, keverjük hozzá a félbevágott és felszeletelt cukkinit is.
  3. Sózzuk, borsozzuk és öntsük fel kb. 1,5 l vízzel.
  4. Főzzük bele a tésztát, és forrón, friss kenyérrel tálaljuk. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 150
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Csutak Enikő

Mióta szakács: 2011.10.09.
82 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo vegetáriánus
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

zöldségleves cukkinivel zöldborsóval és tésztával, cukkinis zöldségleves, cukkinileves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!