Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldségkrém maradékból

Zöldségkrém maradékból
Zöldségkrém maradékból
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húslevesben főtt, maradék zöldséget dolgoztam fel.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Sült hús mellé tálaltam belőle, mert az volt vacsorára, de kenyérre kenve is kipróbáltam, nagyon ízlett mindenkinek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a zöldségeket, és ételízesítős vízben puhára főzzük őket, alaposan leszűrjük. Felaprítjuk a fokhagymát, és a póré kivételével összeturmixoljuk a zöldségekkel.
  2. Egy tálkába szedjük, hagyjuk kihűlni, majd krémesre keverjük a krémsajttal, majonézzel, és az olajjal.
  3. Belekeverjük a friss petrezselymet, megsózzuk és borsozzuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 407
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

maradékból zöldségkrém, zöldséges kence, zöldséges kenőke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

230
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 2 közepes db
zeller 1 kis db
póréhagyma 1 db
petrezselyem 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
krémsajt 3 dkg
majonéz 1 ek
olívaolaj 1 teáskanál
ételízesítő 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint