Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges csirkehúsos alagút

Zöldséges csirkehúsos alagút
Zöldséges csirkehúsos alagút
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Brokkoli nem a kedvenc zöldségeim között szerepelt, de az utóbbi időben nagyon megszerettem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Húst felcsíkozzuk, olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  2. Brokkolit rózsáira szedjük, és a zöldborsóval együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  3. Összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, reszelt sajtot, megsült húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, összekeverjük.
  4. Őzgerinc formát kibéleljük a bacon szalonnával, beletesszük a zöldséges húst, ráhajtjuk a lelógó szalonnát, és készre sütjük.
  5. Miután megsült és kihűlt, tálcára borítjuk, és felszeleteljük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 906
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brokkolis csirke, baconbe göngyölt zöldségese csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

638
csirkemell filé 50 dkg
brokkoli 1 közepes db
zöldborsó 30 dkg
tojás 3 db
bacon 10 szelet
sajt 10 dkg
finomliszt 2 csapott ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek
bors 0 ízlés szerint