Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges búbos karaj

Zöldséges búbos karaj
Zöldséges búbos karaj
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az óvári sertéskaraj és a búbos hús átgondolt változata

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Vajas burgonyapürével és fejes salátával tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéskarajt klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk és mindkét oldalát forró olajban átsütjük kb. 4-4 percig, a húson megjelenő pirosodó kéreg megjelenéséig. Ezután tepsibe fektetjük, a sült olajat alá önthetjük és félretesszük pihenni.
  2. A zöldségkeveréket (mexikóit használtam, de igény szerint) megfőzzük sózott vízben, majd kihűtjük.
  3. A kihűlt zöldséget a krémsajttal összekeverjük, én még pici reszelt sajtot is tettem bele. Lehet variálni füstölt sajttal vagy igény szerinti ízesítéssel. A húsokra halmozzuk és egy-egy szelet sajttal betakarjuk.
  4. 180-200 fokon a sajt pirosodásáig sütjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 726
elküldve: 3
receptkönyvben: 122
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

lolitoo

Mióta szakács: 2014.10.27.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges-sajtos karaj, púpos sertéskaraj zöldséggel és sajttal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Daylle
Daylle Thu, 2014-11-20 18:13

Köszi a receptet. Tegnap elkészítettem és nagyon finom volt :D Üdv: Ági

1130
sertés rövidkaraj 50 dkg
zöldségkeverék 20 dkg
napraforgó olaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg
krémsajt 5 dkg
finomliszt 2 dkg