r
Nosalty Logó

Zöldség alatt sült csirkecombok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kiss Móni
Zöldség alatt sült csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 873 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3493 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 103 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.7 g

Zsír

  • Összesen
    56.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1416.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    643 mg
  • Nátrium
    365 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    392.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    84 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    703 micro
Összesen 873 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    222.8 g

Zsír

  • Összesen
    226.9 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    1134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5666 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    214 mg
  • Kálcium
    989 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    2571 mg
  • Nátrium
    1460 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.1 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1570.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    666 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    214 micro
  • Kolin:
    623 mg
  • Retinol - A vitamin:
    635 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    335 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2810 micro
Összesen 3493 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    168.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 103 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, majd a bőrét leszedjük és még egyszer megmossuk, besózzuk.
  2. Egy tepsit picit kiolajozunk, belerakosgatjuk a csirkéket.
  3. A zöldséget megpároljuk.
  4. Egy tálba öntjük a joghurtot, tejfölt, mustárt és jól kikavarjuk.
  5. Hozzáadjuk a megpárolódott zöldséget, borsozzuk, elkeverjük.
  6. Az egészet ráöntjük a csirkére.
  7. Alufóliával letakarjuk, majd 30 percet pároljuk, puhítjuk.
  8. Levesszük a fóliát és 15 percig sütjük, hogy piruljon is. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 15249
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 20.

Ajánló

Akár rizzsel, akár spagettivel lehet tálalni.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Zöldség alatt sült csirkecombok
Kiss Móni 258 recept

Ez azért nagyon finom, mert jó szaftos lesz a husi a zöldségek alatt.

Hozzászólások (4)

Éva-Anyóca

Kedves Móni! Már Te is várod a tavaszt,- mert oly csodás színekkel van teli a tepsi teteje, a zöldségek sokasága...:-)) Csodás a recepted, elmentettem, nagyon szépen köszönöm, ki fogom próbálni, a család is várja a sok színes zöldséget, valahol legbelül már ezzel együtt várjuk a Tavaszt!!!,- hát most ideidézhetem majd nekik, holnap lesz fincsi ebédünk,köszi.:-)) Szép napot és hetet kívánok! Éva-Anyóca

Kiss Móni

Kedves Éva-Anyóca! Örülok,hogy tetszett a recept, meg van egy jo par amit fel fogok tolteni, csak egy kis ido hianyban szenvedtem. A mult heten a kicsi lanyom 1 eves szulinapjara keszultunk. Persze keszitettem tortat is neki, az is fel fog kerulni a tobbi receptel egyutt! Kellemes napot kivanok! Moni

Törölt felhasználó

Miért kell megpárolni a zöldségeket, ha a csirkecombokat nyersen rakjuk a tepsibe. A fólia alatt a zöldség is megpuhul, mire a csirke. Egy fázis - a zöldségpárolás - szerintem kihagyható- gemabo

Kiss Móni

Kihagyhato, de mivel en fagyasztott zoldseget hasznaltam, elotte megparoltam, hogy a viz ami kijon belole ne aztassa el az egesz etelt! Tovabbi szep napot:Moni

Törölt felhasználó

Köszönöm szépen a válaszodat, arra nem gondoltam! gemabo

Kiss Móni

Igazan nincs mit! Kellemes napot! Moni

Törölt felhasználó

Szia Móni!! a 8. lépésel kapcsolatban volna egy kérdésem : azt írtad,hogy vegyük le az alufóliát,hogy piruljon.De mi?a husi a zöldség alatt van,a zöldség meg kiszárad a süt?ben így.Én minden esetben így járok,még a pizzákkal is.Most legutóbb végig alufólia alatt hagytam és csak így lett tökéletes. Egyébként maga a recept baromi jó,már többször megcsináltam,csirkemell kockákkal is és hallal is csináltam.Mindíg stzuper jól sikerült de a zöldségek kiszáradnak ha nem végig marad az alufólia.

Kiss Móni

Szia Tinci30! Sajnos nem tudom mi lehet az oka, nalam nem szaradt ki! Azert csinaltam igy,hogy suljon a zoldseg is, de nekem nagyon finom lett. 180 fokon sutottem holegkeveressel. Kellemes napot:Moni

Törölt felhasználó

Szia Mona!!! No akkor lehet itt a bibi....nekem nem h?légkeveréses a süt?m és akárki akármit mond,a h?légkeveréses süt? igen is csodákra képes...laktam egy albiba ahol iylen süt? volt...hát igazi álom volt abban sütni mert bármiben fogtam,minden tökéletes lett. A nagyanyáinknak meg jóesetben bubos kemencéjük volt,mégis tökéleteset tudtak alkotni....jaj...akkor most stnyulok:))) Minden esetre köszia receptet,tényéleg szupi. szép napot:)

Kiss Móni

Kedves tinci30! Hat valoszinunek tartom, hogy az lesz a problema, mert ez igy ugye egyenletessen kapja a meleget. En emlekszem mikor meg kicsi voltam es meg csak a sima suto volt, hogy itt mindig teszegetni kellett a sutni valot,hogy most eppen alul mar megsult, akkor mehet felulre. Hat igen , mas a sutesi technika! Kellemes estet kivanok,jo pihenest:Moni

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek