Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres borban párolt csirkecomb

Zöldfűszeres borban párolt csirkecomb
Zöldfűszeres borban párolt csirkecomb
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Előző nap egy nagy adag gnocchit készítettem, ami két napra is bőséges adag lett volna. Úgy "frissítettem" fel, hogy bacont pirítottam, és az abból kisülő kevéske zsíron megpirítottam a gnocchit. Ehhez már csak egy gyorsan elkészíthető húsételre volt szükség. Az egészet összeütöttem 25 perc alatt.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat és a csirkecombokat, minden oldalukon hirtelen megpirítjuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, rádobáljuk a zöld fűszerek lecsipkedett leveleit, majd felengedjük a borral. Erős tűzön forraljuk, míg elszáll a bor alkoholtartalma (2 perc).
  3. Ezután felengedjük az alaplével, és lefedve közepes tűzön pároljuk. Eközben a leve java része is elfő. Ha sok lé marad, levehetjük a fedőt, és elpárologtatjuk a felesleget, hogy kevés, koncentrált szaftja maradjon, amivel a köretet megízesítjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 837
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkecomb fehérboros pácban, zöldfűszeres csirkecomb, fehérboros csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

371
csirke alsócomb 70 dkg
olívaolaj 2 ek
kakukkfű 6 szál
oregánó 6 szál
majoranna 6 szál
rozmaring 2 szál
1 kávéskanál
bors 1 kk
fehérbor 2 dl
csirke alaplé 3 dl