Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós-csiperkegombás csirke

Zöldborsós-csiperkegombás csirke
Zöldborsós-csiperkegombás csirke
105 perc / előkészület: 15 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept afféle avis étel: ami volt itthon. Sokszor kell csinálnom, mert nagyon szeretjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat elvágjuk (ki lehet csontozni, de nem szükséges, én nem szoktam), a leveskockával feltesszük főni kb 1-1,5 l vízben.
  2. A baconszalonnát felcsíkozzuk, és hozzátesszük, a hagymát kettévágjuk, és felkarikázzuk, ezt is beletesszük.
  3. A gombát megtisztítjuk, és felszeleteljük.
  4. Amikor a csirke majdnem megfőtt, akkor tesszük bele a gombát és a mirelit borsót.
  5. Ha minden megfőtt, margarinos rántást teszünk rá, krémes legyen, az a lényeg.
  6. Legvégül pár csepp citromlevet öntünk bele, de ez elhagyható is.
  • elkészítettem: 26 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 403
elküldve: 0
receptkönyvben: 70
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

finis

Mióta szakács: 2011.08.08.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombaragus csirke, zöldborsós-gombás csirke, csirkecombok zöldborsós-gombás raguban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

532
csirkecomb 3 db
csiperkegomba 30 dkg
zöldborsó 15 dkg
leveskocka 2 db
bacon 20 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 3 csepp
margarin 1 ek
finomliszt 2 evőkanál
víz 1.5 l