Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkebecsinált

Csirkebecsinált
Csirkebecsinált
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húslevesben főtt csirke egy másik felhasználási módja.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köretként rizst kínáljunk mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A főtt csirkét lebőrözzük, kicsontozzuk és falatnyi darabokra vágjuk.
  2. A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, felengedjük a csirkelevessel, felfőzzük és kb. 5 percig főzzük.
  3. A spárgát a gombával, és a hússal a mártásba tesszük, és felfőzzük. Hozzáadjuk a bort is.
  4. A tejszínt elkeverjük a tojássárgával és a mártáshoz adjuk, ügyelve, hogy tovább ne főjön.
  5. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk petrezselyemzölddel. Citromlével és worchester szósszal ízesítjük.


 

  • költség: 1100 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 36 435
elküldve: 2
receptkönyvben: 409
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: francia
alkalom: farsang
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirke frikasszé

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

626
csirke 1.3 kg
vaj 2.5 dkg
finomliszt 3 dkg
csirke alaplé 5 dl
fehér spárga 17.5 dkg
gombakonzerv 15 dkg
fehérbor 40 ml
citromlé 2 ek
tojássárgája 1 db
főzőtejszín 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
worcestershire-szósz 1 teáskanál
petrezselyem 0 ízlés szerint