Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabpelyhes vöröshagyma-krémleves

Zabpelyhes vöröshagyma-krémleves
Zabpelyhes vöröshagyma-krémleves
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A náthám okozta "levegőtlenséget" próbáltam orvosolni, sikerült!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 8 dl vízben feloldjuk a leveskockát, majd hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát (nem kell apróra vágni) az összenyomott fokhagymát és a zabpelyhet. Sózzuk, borsozzuk.
  2. Pár percig forraljuk, majd botmixerrel vagy turmixgéppel pépesítjük.
  3. Ezt követően egyszer újra megforraljuk. Én ebben a fázisban hozzáadtam egy nagyobb felkockázott almát, és azzal forraltam át, de bármilyen feltéttel tálalható.
  • költség: 100 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 569
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

pzsu77

Mióta szakács: 2013.01.06.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

hagymakrémleves, zabpelyhes hagymakrémleves, vöröshagyma krémleves zabpehellyel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

127
víz 8 dl
leveskocka 1 db
vöröshagyma 400 g
zabpehely 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd