Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros-paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti Zahorán Bertoldtól

Vörösboros-paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti Zahorán Bertoldtól
Vörösboros-paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti Zahorán Bertoldtól
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuperegyszerű spagettirecept a Hollywood-szerte híres magyar modelltől Zahorán Bertoldtól, mellyel bárkit leveszel a lábáról.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre pirítjuk. Hozzádobjuk a fokhagymát, sót, borsot adunk hozzá, majd a tengergyümölcsei mixet. 8-10 percig rotyogtatjuk, míg egy kicsit elfő leve.
  2. Ezután hozzáöntjük a paradicsomszószt, keverünk rajta egyet. Majd megy hozzá a hegyes erős, a cayenne bors, majd a vörösbor, és 10-12 perc alatt összefőzzük.
  3. Vizet forralunk, és a tésztát a csomagoláson található utasítás alapján al dentére főzzük.
  4. Lehúzzuk a tűzről a paradicsomos egyveleget, és beleforgatjuk a tésztát. Díszítésképp egy kis aprított petrezselyem szórunk a tetejére.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 1 206
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
930 recept

egyéb elnevezések

kagylós spagetti

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

856
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 db
olívaolaj 3 ek
tenger gyümölcsei mix 35 dkg
spagetti tészta 25 dkg
paradicsom 2 db
hegyes erős paprika 0.5 közepes db
cayenne bors 0.5 tk
száraz vörösbor 1 dl
paradicsomszósz 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0.5 csokor