Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Különböző tengeri állatok, garnéla, kagyló, bébipolip, vongole, tintahal, stb. összefoglaló neve. Keverékként fagyasztott állapotban is megvásárolható. A tengeri herkentyűk jelentős D-vitamin készlettel rendelkeznek, ezért fontos a fogyasztásuk (főleg a téli hónapokban).
A mediterrán konyha előszeretettel alkalmazza különböző saláták, levesek, tészták, pizzák, rizottók készítésekor, de önálló fogásként is (egy könnyű körettel) tökéletesen megállja a helyét.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kizárólag mélyhűtőben. Felengedés után tilos visszafagyasztani.

Tenger gyümölcsei mix alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!