Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spicces sárgadinnye

Spicces sárgadinnye
Spicces sárgadinnye
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hűsítő, bódító desszert. Egyszerűen elkészíthető, de a hűtőben érdemes pihentetni egy éjszakán át.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Grillpartik befejező fogásaként kiváló.

Ha gyerekeknek szeretnénk készíteni, használjunk szörpöt.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgadinnyét kettévágjuk, a magokat kanállal kikaparjuk.
  2. Felszeleteljük, majd a húsba keresztben bevagdosunk a héjig.
  3. A sárgadinnye héjáról levágjuk a húsát, és egy jénaiba vagy dobozba helyezzük.
  4. A muskotályos bort ráöntjük, elkevergetjük, hogy a bor minden darabot érjen.
  5. A hűtőben hagyjuk lehűlni legalább egy éjszakán át. Mikor eszünkbe jut, érdemes még egyszer-kétszer megkeverni. Napokig eláll a hűtőben.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 450
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
mikor: ebéd, vacsora
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

boros sárgadinnye, alkoholos sárgadinnye, hűsítő-bódító desszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

43
sárgadinnye 1 kg
vörösbor 1 dl