Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eper sonkaköpenyben

Eper sonkaköpenyben
Eper sonkaköpenyben
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy az eper és a balzsamecet jó barátok, tudtam eddig is. De hogy ebből a duóból az olasz sonka becsatlakozásával egy még fenségesebb triót kapunk, arra Gergő barátunk világított rá a hétvégén. Köszönet érte:-).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epreket, a csumájukat rajtuk hagyva, megmossuk. Leszárítjuk.
  2. A sonkaszeleteket keresztben kettévágjuk. Az epreket körbetekerjük a fél szelet sonkákkal. Tányérokra rendezzük.
  3. Meghintjük frissen őrölt fekete borssal.
  4. Balzsamecettel csepegtetjük.
  5. Nincs más hátra, mint hogy élvezzük az ízek találkozását.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 110
elküldve: 1
receptkönyvben: 81
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

eper prosciuttoval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

49
eper 15 dkg
prosciutto 6 dkg
fekete bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 6 csepp