Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vitaminsaláta Melóca konyhájából

Vitaminsaláta Melóca konyhájából
Vitaminsaláta Melóca konyhájából
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors, finom és az év bármely szakában elkészíthető. :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejfölt a citromlével, a mustárral, a majonézzel, a cukorral és a borssal jól összekeverjük, majd félretesszük.
  2. A többi hozzávalót lereszeljük, majd belekeverjük a mártásba.
  3. Tálalás előtti nap érdemes elkészíteni, így jól összeérnek az ízek.
  4. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 371
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Melóca

Mióta szakács: 2016.08.02.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

almás káposztasaláta tejfölösen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

290
káposzta 0.5 közepes fej
alma 2 nagy db
zeller 1 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
lila hagyma 3 közepes db
tejföl 450 g
citromlé 0.5 citromból nyert
mustár 1 ek
majonéz 3 ek
cukor 1 tk
bors 0 ízlés szerint