r
Nosalty Logó

Virslipástétomos virág

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Virslipástétomos virág
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 332 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1323 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 150 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1298.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    242 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    262 mg
  • Nátrium
    718 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    183 mg
  • Retinol - A vitamin:
    148 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 332 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    73.1 g

Zsír

  • Összesen
    97.2 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1093 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5195.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    162 mg
  • Kálcium
    970 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    1048 mg
  • Nátrium
    2871 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    623.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    637 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    733 mg
  • Retinol - A vitamin:
    592 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    482 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    995 micro
Összesen 1323 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    583.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    323 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    289 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 150 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd a virslit is.
  2. Amikor elkészültek alaposan összenyomkodjuk. Hozzáadjuk a kockára darabolt vöröshagymát, mustárt és késhegynyi pirospaprikát, sót. Jól összedolgozzuk és egy tányérra halmozzuk.
  3. A főtt tojások sárgáját kiszedjük, a fehérjét 4 db cikkre vágjuk. A tojássárgáját a pástétom tetejére rendezzük és körbe kirakjuk tojásfehérjével, a cikkek közé paradicsomszeleteket teszünk.
  4. Körbe petrezselyemzölddel díszítjük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3059
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Virslipástétomos virág
Salamon Csilla 1176 recept

Interneten böngészve találtam erre a receptre.

Hozzászólások (7)

kicsivik

Ó, Csilla ez meseszép! Mit értesz pontosan az alatt, hogy a krumplit és a virslit alaposan összenyomkodjuk? És ha jól látom, ugyanolyan abroszod van, mint nekem! Talán valamelyik receptemnél látszik is! 8) Köszi el?re is! Viki

Bató Edit

Ez nagyon szép, ügyes vagy! :)))

Olaszné Anci

Kedves Csilla! Nagyon ötletes, gratulálok ! Üdv: Anci

Salamon Csilla

Kedves Viki! F?tt krumplit és a f?tt virslit villával összenyomkodjuk. Bocsánat,hogy csak most tudtam válaszolni:) További szép napot:) Csilla:)

Salamon Csilla

Kedves Edit és Ancika! Köszönöm a dicséretet:)Igyekszem-igyekszem:))) További szép napot:) Csilla.

Debmo

Csuda ötletes és biztos finom is, mentem :)

Salamon Csilla

Kedves Debmo:) Örülök,hogy tetszik és,hogy Te is kipróbálod:) További szép napokat:) Csilla:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ez is egy vonzereje a thai konyhának, hogy tud nyitott...

Hogyan vált a thai gasztronómia világszinten ismertté, és hogyan hódította meg Budapestet is? Miben különbözik a kínai és más ázsiai konyháktól, és milyen ételek vannak a pad thaion túl? Ezekre a kérdésekre mind választ ad Ambrus Krisztián, a Parázs Thai Étterem ügyvezetője a 24.hu gasztronómiai podcastjában, a Filézőben.

Nosalty

További cikkek