r
Nosalty Logó

Villámgyors sárgabarackos lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
medium
Villámgyors sárgabarackos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 344 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2743 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    203.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.7 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    986 micro
  • β-crypt
    94 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 344 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.5 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1630.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    476 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    683 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    534 g
  • Cukor
    327 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    831.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1013 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    227 mg
  • Retinol - A vitamin:
    319 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    7884 micro
  • β-crypt
    751 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    934 micro
Összesen 2743 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    100.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    485 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 168 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókat a rétesliszt nélkül pár perc alatt habosra keverjük. Ezután beleszitáljuk a réteslisztet, és jól elkeverjük.
  2. Kivajazott közepes méretű tepsibe rakjuk a tésztát.
  3. A sárgabarackot kettévesszük, meghámozzuk és a magház részével lefelé a tésztára rakosgatjuk.
  4. Forró sütőben tűpróbáig sütjük, ha megsült porcukorral megszórjuk a tetejét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 284
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 87072
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
medium 5 recept

Villámgyorsan elkészíthető fincsi süti. Míg a sütő bemelegszik összállítjuk a tésztát, gyorsan rádobáljuk a gyümölcsöket, és már mehet is sülni. A sárgabaracknak kissé savanykás az íze, a tészta finom édes, így együtt isteni!  

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek