r
Nosalty Logó

Vietnami palacsinta - banh xeo

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Metro
Vietnami palacsinta - banh xeo
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A sütés

Összesen 501 kcal
  • 6% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A sütés

Összesen 2002 kcal
  • 6% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A sütés

Összesen 171 kcal
  • 6% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.2 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1688.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    311 mg
  • Nátrium
    1177 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    167 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    375 micro
Összesen 501 kcal
  • 6% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61 g

Zsír

  • Összesen
    133.8 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    422 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6753.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    307 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    359 mg
  • Foszfor
    1244 mg
  • Nátrium
    4707 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    723.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    271 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    263 micro
  • Kolin:
    371 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    667 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1499 micro
Összesen 2002 kcal
  • 6% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    577.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    403 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 171 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A sütés

Elkészítés

A tésztához

  1. A liszthez hozzáadjuk a kurkumát és a sót, majd beleöntjük a kókusztejet, hozzáütjük a tojást, és simára keverjük a tésztát.
  2. 30 percig hűtőben pihentetjük.

A töltelékhez

  1. A szezámolajat egy serpenyőben felhevítjük, majd rádobjuk a szalonnát, és megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát, a babcsírát, elkeverjük, és beletesszük a garnélát is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a halszósszal, és elkeverjük.

A sütés

  1. Kevés olajat felhevítünk a serpenyőben, és belekanalazunk egy merőkanál palacsintatésztát.
  2. Amikor már kezd szilárdulni, kanalazunk az egyik felére a töltelékből, tovább sütjük, majd a másik felét ráhajtjuk, és tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3323
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Próbáltátok már a vietnamiak sós palacsintáját? Ha nem, akkor most itt a szuper alkalom, mert receptünk is van hozzá!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A sütés

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...