Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vendégváró mini szendvics

Vendégváró mini szendvics
Vendégváró mini szendvics
60 perc / előkészület: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept csak útmutatóul szolgál, bármilyen krémet használhatunk a rétegekhez, ami az ízlésünknek megfelel. A rétegek közé is szórhatunk sajtot. A felső szeletet is kenjük meg, ezen fog megtapadni a reszelt sajt.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt és a sonkát külön ledaráljuk, a kolbászpasztát a kolbászos sajtkrémmel, a sonkát a sonkás sajtkrémmel kikavarjuk. Az avokádót a vajjal és az áttört fokhagymával krémesítjük.
  2. A kenyérnek levágjuk a héját, vékonyra szeleteljük, a szeleteket megkenjük a különböző krémekkel, több szeletet egymásra helyezve, éles késsel 3x7 cm-es téglalap alakú szeleteket vágunk. Szeletelhetjük egyenként a kenyeret, és utólag rakjuk össze a rétegeket, variálva a színeket.
  3. A felső szeletet megszórjuk reszelt sajttal, fogvájóval rászúrunk valamilyen zöldséget. Tálalás előtt fél órára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 685
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Csiki Piroska

Mióta szakács: 2010.09.12.
223 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, húsvét, buli receptek, szilveszter
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

sonkás mini szendvics, sajtos-kolbászos szendvics, mini szendvicsek

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

620
kenyér 1 kg
kenyér 1 kg
krémsajt 10 dkg
krémsajt 10 dkg
kolbász 10 dkg
prágai sonka 10 dkg
májkrém 10 dkg
avokádó 1 közepes db
vaj 3 dkg
fokhagyma 1 gerezd
paprikakrém 3 ek
parmezán sajt 5 dkg