Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegyes zöldsaláta szalonnával sült kenyérrel és dresszinggel

Vegyes zöldsaláta szalonnával sült kenyérrel és dresszinggel
Vegyes zöldsaláta szalonnával sült kenyérrel és dresszinggel
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Este későn érsz haza munkából? Éhes vagy, és ennél valami villámgyorsan elkészíthető, laktató, különleges, de könnyű vacsorát? Akkor mindenképp ki kell próbálnod ezt a receptet! Amint megláttam a Nők Lapja Konyhában, nekem is ki kellett próbálnom!

hozzávalók / 2 adag

A salátához:

A dresszinghez:

Szólj hozzá!

elkészítés

A salátához:

  1. A salátát megmossuk, és egy konyhai kendővel leitatjuk róla a vizet, majd falatnyi darabokra tépjük.
  2. A szalonnát és a kenyeret egyforma darabokra vágjuk. A szalonnát serpenyőben pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a kenyeret, és együtt ropogósra sütjük.
  3. A salátát összekeverjük a szalonnás kenyérrel, és meglocsoljuk a dresszinggel.

A dresszinghez:

  1. A dresszing hozzávalóit egy kis méretű befőttesüvegben összerázzuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 254
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csutak Enikő

Mióta szakács: 2011.10.09.
81 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
kalória: magas
mikor: uzsonna, vacsora

egyéb elnevezések

Vegyes zöldsaláta szalonnával sült kenyérrel mézes-mustáros dresszinggel, zöldsaláta dresszinggel és kenyérrel, saláta ropogósra sült kenyérrel és szalonnával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

698
salátalevél 25 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
kenyér 3 szelet
dijoni mustár 1 ek
balzsamecet 2 ek
méz 1 ek
1 csipet
bors 1 csipet
olívaolaj 3 ek