Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegán avokádó-majonéz

Vegán avokádó-majonéz
Vegán avokádó-majonéz
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármivel társíthatjuk, amit majonézzel fogyasztanánk, illetve 'igényesebb' ecetet és/vagy olajat is használhatunk hozzá természetesen. Tofu-burgerrel nagyon finom például.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ha kemény avokádót kaptunk a boltban, akkor papírzacskóba vagy papírtörlőbe csavarva tegyük a kamrába 2-3 napra, amíg megpuhul.
  2. Szokásos módon szétválasztjuk az érett avokádókat, kikaparjuk a belsejüket, és a hozzávalókkal összekeverjük; addig győzködjük, amíg selymes szósz nem válik belőle. Hűtőben 4-5 napig eláll.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 936
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

eszter_leimsieder

Mióta szakács: 2013.10.13.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

avokádókrém, avokádós majonéz, majonéz avokádóból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

377
avokádó 2 db
ecet 2 ek
fokhagymapor 1 késhegynyi
napraforgó olaj 4 ek
mustár 1 teáskanál
cukor 1 teáskanál
fűszerpaprika 1 késhegynyi
2 csipet