Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vargányás ragu teljes kiőrlésű tésztával

Vargányás ragu teljes kiőrlésű tésztával
Vargányás ragu teljes kiőrlésű tésztával
11 perc / előkészület: 5 perc főzés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

90 napos diéta szénhidrát napján ez volt az ebédem. A teljes kiőrlésű tészta és a gomba bizony hosszú időre jól lakat. Ráadásul imádom a vargányát, így boldog voltam ettől az ételtől.

hozzávalók / 1 adag

Ragu

Tészta

Szólj hozzá!

elkészítés

Ragu

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Mikor már szalmasárga, hozzáadjuk a feldarabolt gombát, a fűszereket, és együtt pirítjuk 2 percig.
  2. Mikor már a gomba is színt kapott kívülről, rátesszük a felcsíkozott aszalt paradicsomot, az ajvárt, felöntjük a borral, és 2 perc alatt összeforraljuk. Több főzést nem igényel.

Tészta

  1. A 2 l vizet felforraljuk, sózzuk, és a tésztát kb. 6 percig főzzük benne, majd leszűrjük.
  2. A tésztát tányérra tálaljuk, tetejére merjük a ragut.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 842
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombaragus tészta, vargányagombás tészta, teljes kiőrlésű fusilli gombaraguval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

462
olívaolaj 1 teáskanál
vöröshagyma 1 kis db
vargánya gomba 15 dkg
1 csipet
bors 1 csipet
kakukkfű 1 csipet
ajvár 2 ek
szárított paradicsom 1 db
fehérbor 0.5 dl
fusilli tészta 8 dkg
1 teáskanál