Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás fusilli

Gombás fusilli
Gombás fusilli
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, gyors tésztavacsora.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük.
  2. A gombát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. (Ha szárított gombából készítjük, akkor vízbe áztatjuk.)
  3. Egy kevés olívaolajon az átpréselt fokhagymát 1-2  percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és pár percig kevergetve dinszteljük. Sózzuk, borsozzuk. Egy kevés (max 2-3 evőkanál)  vizet öntünk alá és puhára pároljuk.
  4. Ha megpuhult, beletesszük az apróra vágott petrezselymet. Szójaszósszal ízesítjük.
  5. A tésztával összekeverjük. Reszelt parmezánnal tálaljuk.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 900
elküldve: 1
receptkönyvben: 110
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fusilli gombával, erdei gombás fusilli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

573
fusilli tészta 50 dkg
olívaolaj 2 ek
gomba 30 dkg
petrezselyem 1 csokor
parmezán sajt 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szójaszósz 2 ek