Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vargánya cappuccino Friedrich Antaltól

Vargánya cappuccino Friedrich Antaltól
Vargánya cappuccino Friedrich Antaltól
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A krémleveseket nagyon kedvelem, ez recept különleges változat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát, hagymát, gombát tisztítsuk meg. A hagymát vágjuk apróra, a burgonyát kis kockára, a gombát közepes darabokra.
  2. Vajat olvasszuk meg, és a hagymát pirítsuk meg halványan. Rakjuk hozzá a gombát, és pároljuk meg félig. Öntsük fel alaplével, és rakjuk bele a burgonyát, sót, fűszereket.
  3. Ha megpuhult a burgonya, turmixoljuk le a levest. Öntsük fel tejszínnel, és forraljuk fel egy fél percre.
  4. A tejből készítsünk tejhabot, kis kézi tejhabosítóval vagy kávéfőző gőzölővel.
  5. A levest tálaljuk előmelegített csészébe, rakjuk rá a tejhabot, és pestoval locsoljuk meg.
  • költség: 3000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 658
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

gombakrémleves, zöldségkrémleves vargányával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

271
vargánya gomba 50 dkg
vöröshagyma 5 dkg
vaj 10 dkg
burgonya 15 dkg
kakukkfű 0 ízlés szerint
5 g
fehér bors 0 ízlés szerint
tej 2 dl
pesto 1 kávéskanál
alaplé 4 dl
főzőtejszín 2 ml