r
Nosalty Logó

Vajas pogácsa Tang Zhonggal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Vajas pogácsa Tang Zhonggal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Kelt tészta

Tang Zhong

Összesen 1246 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Kelt tészta

Tang Zhong

Összesen 4983 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Kelt tészta

Tang Zhong

Összesen 298 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    66.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    254 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1763.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    185 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    378 mg
  • Nátrium
    1049 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    156.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    528 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    211 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    519 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    151 micro
Összesen 1246 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.9 g

Zsír

  • Összesen
    264.6 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1016 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7055.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    246 mg
  • Kálcium
    739 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    320 mg
  • Foszfor
    1512 mg
  • Nátrium
    4196 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    557.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    624.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2113 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    843 micro
  • Kolin:
    456 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2074 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    448 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    603 micro
Összesen 4983 kcal
  • 6% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    422.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    251 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 298 kcal

Hozzávalók

Kelt tészta

Tang Zhong

Elkészítés

Kelt tészta

  1. A vizet, a lisztet simára keverjük, és sűrűre főzzük. Még melegen belemorzsoljuk az élesztőt, pici cukrot adunk hozzá, és elkeverjük, felfuttatjuk.

Tang Zhong

  1. A langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt,majd a hozzávalókat egy nagyobb tálba készítjük, hozzáadjuk a tang zhongot, a felfuttatott élesztőt, és a többi hozzávalót, alaposan kidogozzuk a tésztát. (Én kenyérsütőben készítek mindent, és kidolgoztatom a géppel.) Tejet esetleg szükség szerint adjunk hozzá.
  2. Duplájára kelesztjük, kivesszük a tálból, deszkán átgyúrjuk, kinyújtjuk, kisebb pogácsákat szaggatunk.
  3. Papírral kibélelt tepsibe rakjuk, megkenjük tojással, újra kelesztjük.
  4. Előmelegített sütőben szép világosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 12956
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ez a recept a vajas pogácsám alapreceptje, csak módosítottam a Tang Zhonggal és a kukoricaliszttel.

Hozzávalók

Kelt tészta

Tang Zhong

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...