adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
-
6 db csirkecomb
-
10 db újhagyma
-
3 ek vaj
-
2 gerezd fokhagyma
-
fűszerpaprika ízlés szerint
-
majoranna ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
538
Kalória
34.6g
Fehérje
10.9g
Szénhidrát
39.9g
Zsír
257.7g
Víz
203.9g
Koleszterin
3.6g
Élelmi rost
3.2g
Cukor
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
538
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
2155
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
87
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.6 g
Zsír
-
Összesen 39.9 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 204 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 775.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 122 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 358 mg
-
Nátrium 187 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 10.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 257.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 195 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 291 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 96 micro
-
Kolin: 91 mg
-
Retinol - A vitamin: 125 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 842 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1747 micro
Összesen
538
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 138.5 g
Zsír
-
Összesen 159.6 g
-
Telített zsírsav 55 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 62 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 28 g
-
Koleszterin 816 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3103.2 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 145 mg
-
Kálcium 487 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 261 mg
-
Foszfor 1432 mg
-
Nátrium 749 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrát
-
Összesen 43.7 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 14 mg
Víz
-
Összesen 1030.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 782 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 107 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 1164 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 40 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 386 micro
-
Kolin: 365 mg
-
Retinol - A vitamin: 500 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3368 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6987 micro
Összesen
2155
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 125.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 58 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 41.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 47 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 136 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 283 micro
Összesen
87
kcal
Elkészítés
- A csirkecombokat kettévágjuk, a csontnál kissé bevágjuk.
- Serpenyőben vajon mindkét oldalát átsütjük, hogy a bőre is kissé megpiruljon.
- Sózzuk-borsozzuk, megszórjuk paprikával és majoránnával.
- Közben felaprítjuk a hagymát, és finomra vágjuk a fokhagymát .
- Rátesszük a hagymákat a csirkecombokra (ha szükséges, még egy kis vajat adunk hozzá) és fedő alatt puhára pároljuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 20 p
- Főzés ideje: 30 p
Az újhagyma ihlette ezt a csirkés ételt. Aki szereti, ha ropogósabb, elkészítheti sütőben is, kb. 50 perc alatt megsül.