Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós csusza sok tejföllel és sok baconnel

Túrós csusza sok tejföllel és sok baconnel
Túrós csusza sok tejföllel és sok baconnel
16 perc / előkészület: 5 perc főzés: 6 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bár a csusza általában füstölt szalonnával készül, én most egy kicsit más ízre vágytam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bacont egy serpenyőben az olajon kisütjük. Egy keveset félreteszünk.
  2. A tésztát lobogó forró sós vízben 6 percig főzzük, majd a kikapcsolt tűzhelyen még hőntartáson hagyjuk. A hagyma zöldjét felvágjuk.
  3. A tésztát rászedjük a sült baconre, hozzáadjuk a túrót és a tejfölt, összekeverjük.
  4. Tálaláskor szedünk a tésztából egy tányérra, sózzuk, borsozzuk, s szórunk rá sült bacont és vágott újhagyma zöldjét.
  5. Aki akar, tehet rá még tejfölt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 050
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

túrós tészta újhagymával, baconös túrós csusza

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1072
csuszatészta 25 dkg
bacon 10 dkg
tehéntúró 25 dkg
tejföl 2 dl
napraforgó olaj 1 teáskanál
újhagyma zöldje 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 4 csipet